Stichting Iedereen verdient een Mama

Waarom deze stichting?

Iedereen verdient een Mama! Wij weten uit eigen ervaring wat je mist wanneer je opgroeit zonder Mama. Er is een grote groep jongeren die ook opgroeit zonder mama, en daarom heeft Mama’s Maaltijden de stichting Iedereen verdient een Mama opgericht. Want een Mama geeft je liefde en warmte, ze is een inspirerend voorbeeld voor je, ze geeft je nét dat beetje zelfvertrouwen wat je soms nodig hebt, ze is trots op je in de keuzes die je maak, en voorziet je altijd van een luisterend oor en goed advies.

Founders

De founders van Mama’s Maaltijden (Serdar, Henk en Rick) gaan zich samen met Harry Brouwer (voormalig CEO Unilever Food Solutions worldwide) inzetten om deze groep jongeren extra aandacht te geven. Dit gaan ze doen door een bijdrage te leveren zodat ze bijvoorbeeld kunnen gaan sporten, begeleiding krijgen naar een baan of opleiding, of misschien wel hun lang gekoesterde dromen waar kunnen maken. Het zijn de kleine dingen die ’t doen..

Volg ons

Blijf op de hoogte

Mama’s Maaltijden neemt jullie mee via de socials, LinkedIn en deze pagina zodat je op de hoogte blijft van de mooie ontwikkelingen. Mocht je vragen hebben, iemand kennen die behoefte heeft aan nét even dat extra zetje in de rug, of willen helpen in welke vorm dan ook, mail ons dan via

  serdar@mamasmaaltijden.nl