Assortiment

Indische nasi vol passie

Een heerlijke Indische nasi met sambalboontjes voor de lekkere pit. De malse kippendijsaté is om je vingers bij af te likken, mede dankzij de ambachtelijke en authentieke pindasaus!

Ontzettend opgewekte bami

Mocht je liever van bami houden dan van nasi, dan word je hier vrolijk van. Ook in dit gerecht is onze ambachtelijke befaamde pindasaus toegevoegd, een échte smaakbeleving!

Bennie bang babi pangang

Een Babi Pangang zoals je ‘m kent van de plaatselijke Chinees. Onze Mama’s snijden het vlees met de hand waardoor je een lekkere bite hebt!

Buitengewoon blije Nasi met kipsaté

Mateloos populair in elk maandmenu, maar nu ook als losse maaltijd verkrijgbaar. De malse kippendijsaté is om je vingers bij af te likken!

Lekker levenslustige lasagne

Laag voor laag wordt deze lasagne handmatig opgebouwd door onze Mama’s. De groente tussen elke laag zorgt voor een goede bite, iets wat onze Italiaanse Papa erg belangrijk vindt.

Prettig gestoorde pasta pesto met kippendij

‘Nóg meer basilicum, ik mis nog steeds de smaak van verse pesto’ dirigeert onze Italiaanse Papa met regelmaat de kokende Italiaanse Mama’s achter de pannen. Dat Italiaanse temperament proef je!

Gezellig meegaande Spaghetti bolognese

Dankzij de authentieke samenstelling van deze bolognesesaus is dit een heerlijke dooreter. Niet te pittig en daarmee een echte allemansvriend!

Lekker hotti potti met roti

Een van de kunststukjes in ons assortiment. Onze Surinaamse Mama gebruikt alleen de beste massala kruiden om de belangrijke rotisaus goed op smaak te krijgen. Dit smaakt werelds in combinatie met onze verse rotikoek!

Behoorlijk rebelse rendang

Het rundvlees is urenlang gesmoord naar Indisch recept van onze Indische Mama. Dit gaat perfect samen met de zoetzure groente, afgetopt met smaakvolle seroendeng!

Trotse toffe tortilla met rundvlees

Voor dit recept hebben we lang gezocht naar onze Mexicaanse Mama. Naar traditioneel familierecept is de vulling lekker pittig, waardoor je na elke hap een lekker mondgevoel overhoudt!

De beste spot is hutspot

Het recept van onze Hollandse Mama voor deze unieke hutspot met hachee gaat al generaties lang mee. Verrassend zijn de champignons in de hachee, en wist je dat de groenten van de hutspot heerlijk worden geglaceerd?

Makkie Poké bowl kip teriyaki

Onze nieuwste toevoeging gaat direct door ’t dak! De heerlijke frisse combinatie met de kip teriyaki en de vegan sriracha mayonaise is een schot in de roos!

Keep calm Poké bowl zalm

Onze Mama is gek op warm gerookte zalm, nét ietsje smaakvoller dan de standaard gerookte zalm. Daarbij mag een goede sojasaus natuurlijk niet ontbreken!

Bella Italia Mozzarella salade

Onze Mama heeft voor deze dressing aangeklopt bij onze Italiaanse Papa. Want voor een unieke dadel vijgen balsamicodressing moet je natuurlijk in Italië zijn! Deze dressing is overigens niet verkrijgbaar in de supermarkt, zo bijzonder is ‘íe!

Neusje van de zalm salade.

Omdat de warm gerookte zalm zo goed is ontvangen bij onze Poké bowls, heeft onze Mama besloten om deze ook in onze salade te doen. Samen met de orzo, bijzonder hè, eet je deze flinke maaltijdsalade in een keer op!

Rijke Romeinse Caeser salade

Een klassieker welke niet mocht ontbreken, maar dan wél met een unieke en koelverse Caeser dressing. Restaurantwaardig hoor!

Lekker hip Marokkaanse kip

Een van de meest smaakvolle en verrassende maaltijdsalades die onze Mama heeft ontwikkeld. Gegrilde kip, heerlijk gekruide couscous én een frisse mangocurry dressing maken deze salade tot een heerlijk Mediterraans feestje!