Onze mama's

Indonesisch

Indonesisch

Ik kook 3 gerechten voor de Mama’s familie en sta bekend om mijn heerlijke pindasaus. Op veler verzoek zijn we bezig om de pindasaus apart op de markt brengen! Naast de heerlijke bami en nasi vol passie, zorg ik ook voor een lekker mals stukje kip op je bord.

Chinees

Chinees

‘Alsof ik het bij een chinees restaurant heb gegeten’, dat is vaak een reactie als iemand mijn maaltijd voor het eerst proeft. Voor die klanten sta ik dagelijks met veel liefde in de keuken, want alleen het beste van het beste mag.

Surinaams

Surinaams

Ik kook nu maar 1 gerecht, maar als het aan mij ligt wordt dit snel meer. Gelukkig is mijn roti wel de lekkerste van allemaal, hij is een klein beetje pittig want dat is het lekkerste natuurlijk. Ps. Deze maaltijd moet je gewoon lekker met je handen eten hoor!

Mexicaans

Mexicaans

Hola, hola ik ben de Mexicaanse Mama van de familie. Ik zorg dagelijks voor de lekkerste Tortilla rollen van heel Mexico en Nederland. Nog een kleine tip van mij dan, je kan mijn maaltijd het beste opwarmen in de oven, zo blijven de rollen lekker knapperig.

Hollands

Hollands

Aangenaam kennis te maken, ik ben de Hollandse Mama van de internationale familie. Mijn expertise ligt voornamelijk bij de oer Hollandse stamppotten en die zijn echt top hoor! Een stamppot met een lekkere worst en een goede jus die hoort er gewoon bij!

Italiaans

Italiaans

Ja, ja niet schrikken maar ik ben de enige papa in de Mama’s familie, jullie kunnen best medelijden met mij hebben. Ik kook dagelijks een aantal heerlijke Italiaanse toppers, zo lekker als deze heb je ze denk ik nog niet op.